Events

May 2018

May

22

Hepatitis C Breakfast Meeting

Port Macquarie

Part day | Tue 22 May 2018, 7:30 am - 8:45 am (1h 15m)

This session will clarify when general practitioners should refer a patient to the Liver Clinic.

Event Organiser: NCPHN

May

22

Nurse Network Meeting: Wound Care

Kingscliff

Part day | Tue 22 May 2018, 6:00 pm - 8:30 pm (2.5hrs)

Learn about wound management with local Community Nurse Educator, Bronwyn Browne. 2 CPD hours per meeting.

Event Organiser: NCPHN

May

22

Through the Ages and Stages of Mental ...

Newrybar

Part day | Tue 22 May 2018, 6:30 pm - 9:15 pm (2h 45m)

Currumbin Clinic invites you to an informative and interactive mental health education event for General Practit...

Event Organiser: Currumbin Clinic

May

23

Suicide Prevention Webinar Series #5: ...

Webinar

Part day | Wed 23 May 2018, 4:00 pm - 5:30 pm (90min)

This webinar series has been developed to address specific diagnoses that have an impact on the suicidal ideatio...

Event Organiser: Wesley LifeForce

May

23

Shingles Webinar

Webinar

Part day | Wed 23 May 2018, 7:00 pm - 8:00 pm (1hr)

Provides useful information about clinical features of the disease, transmission, complications, and vaccination...

Event Organiser: Immunisation Coalition

May

24

Applied Suicide Intervention Skills Tr...

Port Macquarie

Multi day | Thu 24 May - Fri 25 May 2018, 8:45 am - 5:00 pm (8h 15m both days)

Free workshop for members of the Aboriginal and Torres Strait Islander community and service providers working w...

Event Organiser: Lifeline North Coast

May

24

Speed Networking: Mental Health

Coffs Harbour

Part day | Thu 24 May 2018, 6:00 pm - 8:30pm (2.5hrs)

Speed Networking for GPs, Psychiatrists, Mental Health Professionals and LHD Mental Health Clinicians.

Event Organiser: NCPHN

May

24

Nurse Network Meeting: Wound Care

Alstonville

Part day | Thu 24 May 2018, 6:00 pm - 8:30 pm (2.5hrs)

Learn about wound management with local Community Nurse Educator, Bronwyn Browne. 2 CPD hours per meeting.

Event Organiser: NCPHN

May

25

The Future and Equity of Healthcare in...

Sydney

Full day | Fri 25 May 2018, 9:00 am - 4:00 pm (7hrs)

Cost : $175

A look into the future and equity of healthcare from a range of perspectives.

Event Organiser: Australasian College of Health Service Management

May

26

Asthma & Respiratory Management f...

Grafton

Part day | Sat 26 May 2018, 9:00 am - 3:00 pm (6hrs)

Role-specific education on best-practice asthma and respiratory management for practice nurses.

Event Organiser: National Asthma Council Australia

May

28

Multimorbidity in Primary Care: An Int...

Webinar

Part day | Mon 28 May 2018, 7:00 pm - 8:15 pm (1h 15m)

Improve patient outcomes by joining this Interdisciplinary Health Practitioner Network webinar.

Event Organiser: Interdisciplinary Health Practitioner Network

May

29

Nurse Network Meeting: Wound Care

Port Macquarie

Part day | Tue 29 May 2018, 6:00 pm - 8:30 pm (2.5hrs)

Learn about wound management with local Clinical Nurse Specialist, Libby Nivison-Smith. 2 CPD hours per meeting.

Event Organiser: NCPHN

May

29

A Multi-Disciplinary Approach to Manag...

Webinar

Part day | Tue 29 May 2018, 7:00 pm - 8:00 pm (1hr)

Cost : $45

Presented by Dr Adam Castricum, Sports and Exercise Physician, Olympic Park Sports Medicine Centre, Melbourne.

Event Organiser: MOVE muscle, bone & joint health

May

30

Aboriginal Chronic Disease Conference

Coffs Harbour

Multi day | Wed 30 May - Thu 31 May 2018, 9:00 am - 4:00 pm (7hrs both days)

For the Integrated Team Care Workforce, Aboriginal Health Chronic Care Workforce and Aboriginal Chronic Disease ...

Event Organiser: NCPHN

May

30

Diagnostic Reports and My Health Record

Webinar

Part day | Wed 30 May 2018, 1:00 pm - 2:00 pm (1hr)

This webinar will provide an update on progress towards sharing of diagnostic reports with My Health Record.

Event Organiser: Australian Digital Health Agency

May

30

Nurse Network Meeting: Wound Care

Coffs Harbour

Part day | Wed 30 May 2018, 6:00 pm - 8:30 pm (2.5hrs)

Learn about wound management with local Clinical Nurse Consultant, Ann Fowler. 2 CPD hours per meeting.

Event Organiser: NCPHN

May

30

Working with Suicide and Suicidal Idea...

Robina

Part day | Wed 30 May 2018, 6:00 pm - 9:00 pm (3hrs)

An informative and interactive mental health education event for general practitioners, psychiatrists, psycholog...

Event Organiser: Healthecare

May

30

Diagnostic Reports and My Health Record

Webinar

Part day | Wed 30 May 2018, 6:30 pm - 7:30 pm (1hr)

This webinar will provide an update on progress towards sharing of diagnostic reports with My Health Record.

Event Organiser: Australian Digital Health Agency

May

31

Palliative Care Service Delivery in th...

Coffs Harbour

Part day | Thu 31 May 2018, 7:30 am - 9:00 am (90mins)

For doctors and other health professionals working in General Practice and Aged Care.

Event Organiser: NCPHN

May

31

Applied Suicide Intervention Skills Tr...

Kempsey

Multi day | Thu 31 May - Fri 1 Jun 2018, 8:45 am - 5:00 pm (8h 15m both days)

Free workshop for members of the Aboriginal and Torres Strait Islander community and service providers working w...

Event Organiser: Lifeline North Coast


Post An Event

Event Type

CPD Points?

Region

Interest

Get our newsletter and events straight to your inbox. Subscribe Today

flags We acknowledge the traditional custodians of the land we live and work, the Bundjalung, Arakwal, Yaegl, Gumbaynggirr, Githabul, Dunghutti and Birpai Nations, and their continuing connection to land, sea and community. We pay our respects to elders past, present and future.

North Coast Primary Health Network is an Australian Government Initiative.

Australian Government PHN North Coast

Privacy Policy | Disclaimer

flags We acknowledge the traditional custodians of the land we live and work, the Bundjalung, Arakwal, Yaegl, Gumbaynggirr, Githabul, Dunghutti and Birpai Nations, and their continuing connection to land, sea and community. We pay our respects to elders past, present and future.