Call 02 6618 5400

Events

June 2019

Jun

18

2019

NSW Nursing & Midwifery Council R...

Ballina

Part day | Tue 18 Jun 2019, 11:30 am - 3:00 pm (3.5hrs)

An interactive mix of presentations, case studies and discussion.

Event Organiser: NSW Nursing and Midwifery Council

Jun

18

2019

Diabetes Update Evening for Nurses

Lismore

Part day | Tue 18 Jun 2019, 4:00 pm - 9:00 pm (5hrs)

Cost : $20

Gain an increased understanding of diabetes and the services available to patients.

Event Organiser: Diabetes NSW & ACT

Jun

19

2019

Women and Heart Disease Forum

Sydney

Full day | Wed 19 June 2019, 9:00 am - 5:00 pm (8hrs)

Cost : $150

This forum will highlight emerging research and clinical advances from across medical disciplines.

Event Organiser: National Heart Foundation of Australia

Jun

19

2019

Enabling the Clinical Use of My Health...

Webinar

Part day | Wed 19 Jun 2019, 7:00 pm - 9:00 pm (2hrs)

A live and interactive accredited webinar presentation for pharmacists.

Event Organiser: Australian Digital Health Agency

Jun

20

2019

Engaging in Research and Clinical Prac...

Port Macquarie

Part day | Thu 20 Jun 2019, 8:30 am - 10:30 am (2hrs)

Presentation by Dr Luke Wakely.

Event Organiser: University of Newcastle Department of Rural Health

Jun

20

2019

Mindful Yoga Based Acceptance and Comm...

Coffs Harbour

Multi day | Thu 20 Jun - Thu 9 Aug 2019, 11:00 am - 1:00 pm (2hrs every Thursday for eight weeks)

Cost : $399

An eight-week Mindful Yoga Based Acceptance and Commitment Therapy (MYACT) course, held on Thursdays.

Event Organiser: Harbour Therapy Clinic

Jun

20

2019

Reducing the Pain of Prescription Opio...

Tweed Heads

Part day | Thu 20 Jun 2019, 6:00 pm - 8:00 pm (2hrs)

Learn about responsible pain management for acute conditions in hospital and primary care settings.

Event Organiser: NCPHN & Northern NSW Local Health District

Jun

20

2019

Immunisation Update

Kempsey

Part day | Thu 20 Jun 2019, 6:00 pm - 9:00 pm (3hrs)

For GPs, nurses, midwives, practice managers and administration staff with immunisation responsibilities.

Event Organiser: NCPHN & The Benchmarque Group

Jun

20

2019

WISER Professionals – An Approac...

Coffs Harbour

Multi day | Thu 20 Jun - Fri 21 Jun 2019, 9:00 am - 4:00 pm (7hrs both days)

Cost : $250

An intensive two-day workshop designed for professionals working in the care sector.

Event Organiser: Omnicare Alliance

Jun

22

2019

Provide CPR

Alstonville

Part day | Sat 22 Jun 2019, 9:00 am - 12:00 pm (3hrs)

Cost : $78

A nationally recognised CPR qualification.

Event Organiser: International Paramedic College

Jun

22

2019

Provide First Aid

Alstonville

Full day | Sat 22 Jun 2019, 9:00 am - 5:00 pm (8hrs)

Cost : $158

A nationally recognised accredited first aid qualification.

Event Organiser: International Paramedic College

Jun

25

2019

Provide CPR

Ballina

Part day | Tue 25 Jun 2019, 9:00 am - 12:00 pm (3hrs)

Cost : $78

A nationally recognised CPR qualification.

Event Organiser: International Paramedic College

Jun

25

2019

Improving Health Record Quality in Gen...

Webinar

Part day | Tue 25 Jun 2019, 1:00 pm - 2:00 pm (1hr)

This webinar will outline what constitutes a high-quality health record.

Event Organiser: RACGP

Jun

25

2019

Maximising Clinic Potential

Webinar

Part day | Tue 25 Jun 2019, 2:00 pm - 3:00 pm (1hr)

Cost : Member $40 | Non-Member $80

This webinar will look at processes and systems that can maximise business potential.

Event Organiser: Australian Health Industry Group

Jun

27

2019

Accidental Counsellor Foundations

Coffs Harbour

Full day | Thu 27 Jun 2019, 8:30 am - 4:30 pm (8hrs)

Cost : $220

Gain greater communication skills to support any individual in a difficult situation.

Event Organiser: Lifeline North Coast

Jun

27

2019

Improving Health Record Quality in Gen...

Webinar

Part day | Thu 27 Jun 2019, 8:00 pm - 9:00 pm (1hr)

This webinar will outline what constitutes a high-quality health record.

Event Organiser: RACGP

Jun

26

2019

Bravehearts Master Classes

Gold Coast

Multi day | Wed 26 Jun - Fri 28 Jun 2019, 9:30 am - 4:00 pm (6.5hrs each day)

Cost : $175 or $350

Learn how to better support clients affected by child sexual assault.

Event Organiser: Bravehearts

Jun

27

2019

Digital Hospitals Summit

Sydney

Multi day | Thu 27 Jun - Fri 28 Jun 2019, 9:00 am - 5:00 pm (8hrs both days)

Cost : From $1,699

Learn how to integrate technology and cutting-edge infrastructure into the digital hospital ecosystem.

Event Organiser: Akolade


Post An Event

Event Type

CPD Points?

Region

Interest

Get our newsletter and events straight to your inbox. Subscribe Today

flags We acknowledge the traditional custodians of the land we live and work, the Bundjalung, Arakwal, Yaegl, Gumbaynggirr, Githabul, Dunghutti and Birpai Nations, and their continuing connection to land, sea and community. We pay our respects to elders past, present and future.

North Coast Primary Health Network is an Australian Government Initiative.

Australian Government PHN North Coast

Privacy Policy | Disclaimer

flags We acknowledge the traditional custodians of the land we live and work, the Bundjalung, Arakwal, Yaegl, Gumbaynggirr, Githabul, Dunghutti and Birpai Nations, and their continuing connection to land, sea and community. We pay our respects to elders past, present and future.