Call 02 6618 5400

Events

July 2019

Jul

17

2019

Social Connections Breakfast

Lismore

Part day | Wed 17 Jul 2019, 7:30 am - 9:00 am (1.5hrs)

Topic: Self Care in Your Career and Life Balance

Event Organiser: University Centre for Rural Health

Jul

17

2019

Tweed Heads Cultural Awareness Training

Tweed Heads

Part day | Wed 17 Jul 2019, 5:30 pm - 9:15 pm (3h 45m)

Accredited Cultural Awareness training provided by Banaam Pty Ltd.

Event Organiser: NCPHN

Jul

18

2019

Clinical Documents in My Health Record...

Webinar

Part day | Thu 18 Jul 2019, 1:00 pm - 2:00 pm (1hr)

Learn about the types of clinical documents that can be found in an individual’s My Health Record.

Event Organiser: Australian Digital Health Agency

Jul

18

2019

The PIP QI – Redesigning the PIP...

Webinar

Part day | Thu 18 Jul 2019, 2:00 pm - 3:00 pm (1hr)

Cost : Members $40 | Non-members $80

Get ready for the new PIP QI Incentive by joining this webinar.

Event Organiser: Australian Health Industry Group

Jul

20

2019

Advanced Training in Suicide Prevention

Goonellabah

Full day | Sat 20 Jul 2019, 9:00 am - 5:00 pm (8hrs)

Cost : $50

For health professionals working across the Lismore local government area.

Event Organiser: Black Dog Institute and Lismore Suicide Prevention Collaborative

Jul

20

2019

Mental Health Matters Symposium

Gold Coast

Full day | Sat 20 Jul 2019, 12:00 pm - 5:30 pm (5.5hrs)

An informative and interactive mental health education event for general practitioners.

Event Organiser: Healthecare

Jul

23

2019

Technology in General Practice

Webinar

Part day | Tue 23 Jul 2019, 1:00 pm - 2:00 pm (1hr)

Learn how technology may be safely and confidently implemented and managed in general practices.

Event Organiser: RACGP

Jul

23

2019

HPV Vaccination Impact: Successes and ...

Webinar

Part day | Tue 23 Jul 2019, 1:00 pm - 2:00 pm (1hr)

This webinar will reflect on the success of the HPV vaccination program and explore opportunities for the future...

Event Organiser: National Centre for Immunisation Research & Surveillance

Jul

23

2019

Living Well Mid-Term Review

Kempsey

Part day | Tue 23 Jul 2019, 12:30 pm - 4:30 pm (4hrs)

An invitation to talk about mental health reform and future priorities.

Event Organiser: NSW Mental Health Commission

Jul

25

2019

Living Well Mid-Term Review

Ballina

Part day | Thu 25 Jul 2019, 9:00 am - 2:00 pm (5hrs)

An invitation to talk about mental health reform and future priorities.

Event Organiser: NSW Mental Health Commission

Jul

25

2019

Biofeedback in Practice

Coffs Harbour

Part day | Thu 25 Jul 2019, 6:00 pm - 8:00 pm (2hrs)

Cost : $10 for non-APS members

Develop an understanding of how biofeedback works, and the principles of EEG biofeedback (neurofeedback).

Event Organiser: Australian Psychological Society - Mid North Coast Branch

Jul

25

2019

Technology in General Practice

Webinar

Part day | Thu 25 Jul 2019, 8:00 pm - 9:00 pm (1hr)

Learn how technology may be safely and confidently implemented and managed in general practices.

Event Organiser: RACGP

Jul

30

2019

My Health Record: New Pharmacist Share...

Webinar

Part day | Tue 30 Jul 2019, 1:00 pm - 2:00 pm (1hr)

This webinar will explain what the Pharmacist Shared Medicines List is.

Event Organiser: Australian Digital Health Agency

Jul

29

2019

ASIST – Suicide Alertness

Goonellabah

Multi day | Mon 29 Jul - Tue 30 Jul 2019, 8:45 am - 4:30 pm (7h 45m both days)

For people aged 16 and over. If you live or work in the Lismore LGA, you can register for free.

Event Organiser: Lifeline Direct Lismore

Jul

30

2019

My Health Record: New Pharmacist Share...

Webinar

Part day | Tue 30 Jul 2019, 7:00 pm - 8:00 pm (1hr)

This webinar will explain what the Pharmacist Shared Medicines List is.

Event Organiser: Australian Digital Health Agency

Jul

30

2019

Curing Hepatitis C in Primary Care

Lismore

Part day | Tue 30 Jul 2019, 6:00 pm - 9:00 pm (3hrs)

A practical guide to screening, early diagnosis, treatment and patient management.

Event Organiser: ASHM

Jul

31

2019

Privacy Obligations for My Health Record

Webinar

Part day | Wed 31 Jul 2019, 1:00 pm - 2:00 pm (1hr)

Learn about your privacy obligations when interacting with My Health Record.

Event Organiser: Australian Digital Health Agency

Jul

31

2019

20th International Mental Health Confe...

Gold Coast

Multi day | Wed 31 Jul - Fri 2 Aug 2019, 8:00 am - 2:00 pm

Cost : Ticket pricing varies

Access a best-in-class program in mental health delivered by experts in the field.

Event Organiser: Australian & New Zealand Mental Health Association


Post An Event

Event Type

CPD Points?

Region

Interest

Get our newsletter and events straight to your inbox. Subscribe Today

flags We acknowledge the traditional custodians of the land we live and work, the Bundjalung, Arakwal, Yaegl, Gumbaynggirr, Githabul, Dunghutti and Birpai Nations, and their continuing connection to land, sea and community. We pay our respects to elders past, present and future.

North Coast Primary Health Network is an Australian Government Initiative.

Australian Government PHN North Coast

Privacy Policy | Disclaimer

flags We acknowledge the traditional custodians of the land we live and work, the Bundjalung, Arakwal, Yaegl, Gumbaynggirr, Githabul, Dunghutti and Birpai Nations, and their continuing connection to land, sea and community. We pay our respects to elders past, present and future.